Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

MAJKA 360°


MVM Dome

2024. március 23. 20:00


(A jegyárak a jegyfogyás tükrében dinamikusan emelkedhetnek.)



MAJKA
360°
2024. március 23. (szombat), 20.00 – MVM Dome 

Majka lenyűgöző koncertélményt hoz 2024. március 23-án az MVM Dome-ba!

A rajongók régóta várták, és most végre itt a lehetőség, hogy elcsípjenek egy páratlan zenei élményt. Majka, az ország egyik legkedveltebb és legsokoldalúbb előadóművésze, aki egy elképesztő show-val teszi feledhetetlenné a 2024-es tavaszt.

Az MVM Dome-ban megrendezésre kerülő koncert különlegessége, hogy a színpad a nézőtér középen helyezkedik el, így a rajongók minden irányból élvezhetik a látványos show-t. Ez az első alkalom, hogy egy magyar előadó középszínpados koncerttel lép fel az MVM Dome-ban, és Majka büszkén vállalja ezt a kihívást. Hazánk első számú rapperét és legnépszerűbb televíziós arcát bemutatni már senkinek sem kell. Az is köztudott, hogy kivételes tehetséggel nyúl a szórakoztatáshoz, nem ritkán formabontó attrakciók formájában. A „MAJKA 360°” koncert címe utal a térbeli élményre, amit a küzdőtér közepén elhelyezkedő színpad biztosít majd.

„Komoly kihívás technikailag is körbe élményt adni látványban és hangzásban, valamint előadóként is bejátszani ezt a teret. Azt szeretnénk, ha a nézők egy kicsit jobban részesei lennének a bulinak velünk együtt, akik a színpadon állunk majd” - mondja a rapper, aki Veres Mónika Nikával, nagyszerű zenekarával, táncosaival és számtalan látványossággal készül a nem mindennapi attrakcióra.

Az MVM Dome impozáns létesítménye amfiteátrum jellegét tekintve tökéletes helyszín egy ilyen előadásnak. A „Majka 360°” koncert több száz lámpa, extra hang- és vizuáltechnika segítségével rendhagyó csomagolásba tervezi berobbantani a Füttyöst, a Belehalokat, a Mindenki táncolt és még tucatnyi slágert úgy, hogy a hatalmas térben bárhol elhelyezkedő néző felejthetetlen élményben részesüljön.

A tavasz minden bizonnyal egyik legkiemelkedőbb koncertjére jegyek 2023. november 15én, szerdán 11 órától kaphatók a broadway.hu oldalon.

* Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!
******


Meet & Greet jegy: (A Meet&Greet jegyet a már meglévő jegye mellé tudja megvásárolni, a kettő együtt érvényes.)
 - welcome drink 
- exkluzív személyes találkozási lehetőség Majkával 
- közös fotó készítési lehetőség 
- dedikált pass nyakpánttal 

*******


VIP jegy: Platinum Lounge / Gold Lounge 
- VIP bejárat (VII. kapu) 
- saját, felsőkategóriás ülőhelyek az elegáns és utánozhatatlan hangulatú Platinum/Gold Lounge-ban 
- exkluzív open-bar, a legújabb trendeket követő nemzetközi konyhával 
- étel (előételek, főételek és desszertek) és italszolgáltatás (sör, bor és alkoholmentes üdítőitalok), mely az érkezéstől kezdődően igénybe vehető, svédasztalos, valamint pohárszervíz formájában
Dress code: Smart Casual